A27

Med sin helt nya skrovdesign levererar A27 oöverträffad prestanda i alla väder och vatten. Årtionden av erfarenhet och passion har kombinerats för att skapa en helt ny typ av båtupplevelse.

Vision, passion och omtanke.

Att utveckla en ny båt handlar inte bara om siffror, flödesberäkningar och modellering. Om man inte lyckas fånga den rätta känslan är allt för intet. Utvecklingsarbetet kring A27 har därför handlat lika mycket om att känna in som att blicka framåt. Under utvecklingsarbetet ringade vi in ett flertal olika designmål. Invändigt har vi fokuserat på att skapa en luftigare interiör med en starkare känsla av rymd och större sociala ytor. Det märks på flera sätt, inte minst genom att pulpeterna flyttats fram och att förarmiljön förfinats.

Utvändigt utstrålar den nya designen det närmast självklara självförtroendet som går i arv genom hela modellprogrammet. Många element känns också igen från vår gigant Anytec 1221 SPD. Ett helt nytt designelement hittar vi i aktern där targabågen ersatts av en targamast.

När du kastar loss från bryggan och beger dig mot äventyr eller avkoppling bland saltstänkta klippor upplever du skillnaden lika omedelbart som markant. Mognare. Starkare. Tryggare.
Mer konsekvent i sitt beteende. Och inte minst, större. De nya skroven är omkring en halvmeter längre i vattenlinjen än sina föregångare. Med ett förlängt akterparti ökar stabiliteten i högre hastigheter genom att skrovets tyngdpunkt förflyttats. Allt för att behålla och förfina båtens följsamhet, inte minst med de lite
större motoralternativen.

Fakta.

Längd 8,41 m
Bredd 2,55 m
Vikt utan motor 1681 kg
Max motorstyka 400 hk
Fartområde 35-55 Kn
Tankvolym 390 L
Djupgående 0,44 m
Antal passagerare 8 st
Bottenvinkel (akter/för) 20,7°/55°

Utrustning.

Simrad NSS 12 evo3
Självläns
Bottenmålning
Klass 3-ögla
Badplattformar
Anytec Performance stativ
Förtöjningspaket
Spinlock flytväst
M400
Räddningsstege
Stolskydd
LED-lanternor
Helkapell
Sprayhood
Targamast
Hydraulstyrning
Zipwake trim
Vindrutetorkare
Dynsats (akter)
USB-uttag

Alltid redo
för alla väder.

Både Anytec A27 och A23 är bestyckade med ett smart kapellgarage som integrerats bakom aktersoffan. När vädret slår om fäller du snabbt upp kapellbågen utan trassel.

Modulbaserat
inredningssystem.

Alla värdesätter vi olika saker när vi väl är ombord. Därför är vi extra stolta över att kunna presentera ett helt nytt inredningssystem som gör det möjligt att anpassa din båt efter dina egna behov.

Ladda ner

Zipwake. Balans i världsklass.
Höga hastigheter ställer höga krav på god balans. Utrustade med trimkontrollsystemet Zipwake når Anytec A23 och A27 en ny dimension av stabilitet. Med garanterad balans och komfort i alla tänkbara förutsättningar. Zipwake balanserar vid acceleration, roll och gir och skapar en säkrare och bekvämare åktur. Toppmoderna interceptorer minskar motstånd och bränsleförbrukning och ger snabbare acceleration. Ett system som gör att du både kan äta kakan och spara den. Välj komfort. Njut av prestanda.

Simrad. Navigering som leder dig rätt.
Oavsett om du söker det lugna, stilla eller det äventyrliga och fartfyllda så hittar du dit snabbt med hjälp av Simrads blixtsnabba navigationssystem. Kombinationen av en högpresterande multi-touch plotter tillsammans med en pålitlig Bredbandsradar 4G ger dig en lika säker som kristallklar bild av skärgården.

Katalog och manual

Vill du veta mer? Fler bilder och teknisk information om Anytec A27 hittar du i årets katalog och manual.

Läs manual Ladda ner

Besök din återförsäljare och ta en närmare titt på framtidens båtar.

Sverige
Börjessons ATV
Alingsås
Granec Maskin
Luleå
Gryts Varv & Marina
Gryt
Marinkompaniet
Karlshamn
Norberg & Nilsson
Nynäshamn
Orust Marin Center
Henån
PCM Marin
Värmdö
Skåne Marin
Ängelholm
Yamaha Marine Store
Norrtälje
Övik Marina & Motor
Bonässund
Finland
Hangon Auto- ja Venetalo
Hanko
Hartman Trading
Vaasa
Konesolmu
Kuopio
Pienkonekeskus
Kustavi
Pienkonekeskus
Uusikaupunki
W&W Marine
Sipoo